Hodnocení obchodu

4,7 63 hodnocení
5
53x
4
8x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 26.9.2019
+ rychlost dodani a dobra komunikace

Avatar autora (Administrátor) 15.12.2019
Dobrý den, moc děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Vážíme si jí a máme radost z toho, že jste byla s nákupem na našem e-shopu spokojena. Za tým Lorano, Petra
Avatar autora | 7.9.2019
Rychlé vyřízení mé objednávky
JH Avatar autora Jiří Hladiš | 2.9.2019
AS Avatar autora Andrea Slavíčková | 17.8.2019
Avatar autora | 14.8.2019
+ Cena, výrobek.
+ Komunikace, jak emailem tak telefonicky.
+ Kabelka samostatně byla zabalená dobře, všechny kovové atd. věci zabalené v papírovém obalu jak by měli být.
- Doba doručení, vetšina zboží asi 80-90% není skladem, doobjednává se ze zahraničí.
- Kabelka umístěná do krabice, která je větší než výrobek, se většinou doplňuje papírem popřípadě jiným materiálem, aby při přepravě nedošlo k poškození.

Dobrý den, dlouho jsem váhal a měl nejistoty ohledně e-shopu. Jelikož nemá moc recenzí a nemluví se o tom, ale z mé zkušenosti mohu e-shop doporučit. Nejsem expert na kabelky, ale zdá se být vše v pořádku. I když mi bylo odesláno poškozené zboží, které mělo být zkontrolované před odesláním k zákazníkovi, ale chyba se stává. Po emailové a telefonické komunikaci, se domluvilo, že mi výrobek vymění za nový. Bohužel mě zklamala doba doručení, jelikož výrobek nebyl skladem (od začátku) a musel se doobjednávat ze zahraničí. Objednávka z 22.7. se prodloužila na 14.8. Přitom jsem to měl k 12.8. jako dárek k výročí. PS. Pro e-shop: pokud se něco podobného stane, je hezké nabídnout zákazníkovy nějakou kompenzaci. Jestli tedy očekáváte, že se k Vám vrátí, popřípadě ohodnotí kladnou recenzí ;)) S pozdravem, Tuan Son TRUONG.
Avatar autora (Administrátor) 15.12.2019
Dobrý den, velice nás mrzí, že váš nákup neproběhl tak hladce, jak by měl, ale bohužel nastala chyba, kterou jsme se snažili co nejrychleji napravit a situaci vyřešit k vaší spokojenosti. Vybral jste si zboží, které mělo status "skladem u partnera", což, jak jste psal, znamená, že výrobek je skladem u našeho dodavatele a musí být na základě poptávky zákazníka objednán, tudíž se i prodlužuje doba doručení. Kvůli následné výměně kabelky se bohužel prodloužila ještě více, což nás mezí i vzhledem k tomu, že se jednalo o dárek. Z kapacitních i dalších důvodů není možné mít takové množství zboží, které na e-shopu momentálně nabízíme, skladem přímo u nás, i když jsme si vědomi toho, že by to naši zákazníci zajisté ocenili. I přesto vše doufáme, že se kabelka líbila a udělala obdarované radost. Děkujeme za vaši recenzi a podněty, naše služby se snažíme neustále zlepšovat a pracovat na nich. Za tým Lorano, Petra
Avatar autora | 6.7.2019
Zboží dorazilo v pořádku a rychle,doporučuji.
Avatar autora | 2.7.2019
+ vyborna komunikacia
+ prehladny eshop

Moc sa mi pacila komunikacia s eshopom, ci uz v ramci objednavky ale aj pocas prepravy kedy sa objednavka niekde zabudla, vsetka komunikacia bola rychla a prijemna.. odporucam :)
Avatar autora (Administrátor) 15.12.2019
Dobrý den, moc děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Vážíme si jí a máme radost z toho, že jste byl s nákupem na našem e-shopu spokojen a že vše nakonec dobře dopadlo :) Za tým Lorano, Petra
Avatar autora | 1.7.2019
+ Okamžitá komunikace emailem při nejasnosti

Originální autentické zboží včetně certifikátu značky. Vše jak popsáno, z nejnovější kolekce Coach. Zboží skvěle zabaleno, dodání do několika dnů
Avatar autora (Administrátor) 15.12.2019
Dobrý den, moc děkujeme za zpětnou vazbu. Velice si jí vážíme a jsme rádi, že jste byla s nákupem na našem e-shopu spokojená. Za tým Lorano, Petra
Avatar autora | 25.6.2019
+ BRZKE DODANI,BEZCHYBNE BALENI,ZCELA V PORADKU

Avatar autora (Administrátor) 15.12.2019
Dobrý den, moc děkujeme za zpětnou vazbu. Velice si jí vážíme a jsme rádi, že jste byla s nákupem na našem e-shopu spokojená. Za tým Lorano, Petra
JH Avatar autora Jana Haltmarová | 24.6.2019
Delší doba dodání
Avatar autora | 18.6.2019
+ Rychlé dodání.

Avatar autora (Administrátor) 15.12.2019
Dobrý den, moc děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Vážíme si jí a máme radost z toho, že jste byl s nákupem na našem e-shopu spokojen. Za tým Lorano, Petra
PN Avatar autora Petra Nenadlová | 13.6.2019
Velká spokojenost,doporucuji.
Avatar autora Boris Štepanovič | 3.6.2019
MB Avatar autora Martina Boháčová | 23.5.2019
ANO
Avatar autora | 17.5.2019
+ Kvalitní zboží
+ Rychle dodáni

Kabelka je moc hezká a kvalitní. Určitě obchod doporučuji.
Avatar autora (Administrátor) 15.12.2019
Dobrý den, moc děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Vážíme si jí a máme radost, že jste s kabelkou spokojena. Za tým Lorano, Petra
AU Avatar autora Alla Ustymenko | 8.5.2019
IS Avatar autora Ilona Sklenářová | 7.5.2019
JP Avatar autora Jana Poulíková | 26.4.2019
Dlouhá doba dodání
LN Avatar autora Libuše Nitschová | 18.4.2019
Avatar autora | 4.4.2019
+ Mám jen dobré zkušenosti, nakupuji opakovaně.

Rychlé dodání zboží, příjemná komunikace když je potřeba se domluvit.
Avatar autora (Administrátor) 15.12.2019
Dobrý den, moc děkujeme za zpětnou vazbu. Velice si jí vážíme a jsme rádi, že jste byla i s tímto, již několikátým nákupem na našem e-shopu spokojená. Za tým Lorano, Petra