Hodnocení obchodu

4,8 59 hodnocení
5
51x
4
6x
3
0x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
AS Avatar autora | 17.8.2019
Avatar autora | 6.7.2019
Zboží dorazilo v pořádku a rychle,doporučuji.
Avatar autora | 2.7.2019
+ vyborna komunikacia
+ prehladny eshop

Moc sa mi pacila komunikacia s eshopom, ci uz v ramci objednavky ale aj pocas prepravy kedy sa objednavka niekde zabudla, vsetka komunikacia bola rychla a prijemna.. odporucam :)
Avatar autora 19.8.2019
Dobrý den, moc děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Vážíme si jí a máme radost z toho, že jste byl s nákupem na našem e-shopu spokojen a že vše nakonec dobře dopadlo :) Za tým Lorano, Petra
Avatar autora | 1.7.2019
+ Okamžitá komunikace emailem při nejasnosti

Originální autentické zboží včetně certifikátu značky. Vše jak popsáno, z nejnovější kolekce Coach. Zboží skvěle zabaleno, dodání do několika dnů
Avatar autora 19.8.2019
Dobrý den, moc děkujeme za zpětnou vazbu. Velice si jí vážíme a jsme rádi, že jste byla s nákupem na našem e-shopu spokojená. Za tým Lorano, Petra
Avatar autora | 25.6.2019
+ BRZKE DODANI,BEZCHYBNE BALENI,ZCELA V PORADKU

Avatar autora 19.8.2019
Dobrý den, moc děkujeme za zpětnou vazbu. Velice si jí vážíme a jsme rádi, že jste byla s nákupem na našem e-shopu spokojená. Za tým Lorano, Petra
JH Avatar autora | 24.6.2019
Delší doba dodání
Avatar autora | 18.6.2019
+ Rychlé dodání.

Avatar autora 19.8.2019
Dobrý den, moc děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Vážíme si jí a máme radost z toho, že jste byl s nákupem na našem e-shopu spokojen. Za tým Lorano, Petra
PN Avatar autora | 13.6.2019
Velká spokojenost,doporucuji.
Avatar autora | 3.6.2019
MB Avatar autora | 23.5.2019
ANO
Avatar autora | 17.5.2019
+ Kvalitní zboží
+ Rychle dodáni

Kabelka je moc hezká a kvalitní. Určitě obchod doporučuji.
Avatar autora 19.8.2019
Dobrý den, moc děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Vážíme si jí a máme radost, že jste s kabelkou spokojena. Za tým Lorano, Petra
AU Avatar autora | 8.5.2019
IS Avatar autora | 7.5.2019
JP Avatar autora | 26.4.2019
Dlouhá doba dodání
LN Avatar autora | 18.4.2019
Avatar autora | 4.4.2019
+ Mám jen dobré zkušenosti, nakupuji opakovaně.

Rychlé dodání zboží, příjemná komunikace když je potřeba se domluvit.
Avatar autora 19.8.2019
Dobrý den, moc děkujeme za zpětnou vazbu. Velice si jí vážíme a jsme rádi, že jste byla i s tímto, již několikátým nákupem na našem e-shopu spokojená. Za tým Lorano, Petra
Avatar autora | 26.3.2019
v pořádku,rychle,kabelka odpovídá obrázku
Avatar autora 19.8.2019
Dobrý den, moc děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Vážíme si jí a máme radost, že jste s kabelkou spokojena. Za tým Lorano, Petra
Avatar autora | 20.3.2019
- uvádí materiál kůže a kůže to není !!!

Prý značková kabelka, materiál kůže ! Doručena jen v igelitovém obalu, bez jakéhokoliv označení, že se opravdu jedná o koženou kabelku, po podrobnějším prozkoumání jde jen o imitaci kůže a fejk.
Avatar autora 19.8.2019
Dobrý den, děkujeme za vaši zpětnou vazbu, ačkoliv nám dovolte nesouhlasit s vaším nařčením, že vám byl poslán fejk. Rádi bychom věděli, dle čeho tak soudíte. My si stojíme za tím, že naše zboží je originální, i proto dáváme zákazníkům možnost bez udání důvodu do 90 dní od nákupu daný kousek vrátit. Mají tak dostatek času si koupi promyslet a v případě, že zboží nevyhovuje jejich požadavkům nebo představě, mohou nám ho zaslat zpět. Takovou možnost máte samozřejmě také, ačkoliv se tak zatím nestalo. Za tým Lorano, Petra
Avatar autora | 11.3.2019
+ Rychlá komunikace (na dotaz před nákupem)
+ Rychlé vyřízení objednávky
+ Originalita zboží (alespoň v mém případě, s laickým posouzením)
- Asi ne úplně jasný původ, jako z oficiálního prodeje.

Můj první nákup v tomto obchodě dopadl výborně. Zboží dorazilo, po laickém ověření bych řekl, že jde skutečně o originál Michael Kors - rovné a pravidelné stehy, žádné nitky, kůže saffiano, visačky, zabalení kovových částí, písmeno O je kulaté, precizní zpracování atd.. U peněženky chybí krabička - což jsem si ještě před nákupem ověřil a byl jsem na to upozorněn, že peněženku posílají bez krabičky. Řekl bych, že se bude jednat o nějaké outletové zboží (ceny jsou celkem nízké a zboží nenaleznete v eshopu MK), nepůjde asi ani o oficiálního distributora MK (jestli vůbec v čr takový existuje) - což samozřejmě není nelegální. Není zde zaručen původ zboží - pro jaký trh je určen, kde byl koupen apod. Takže obchod je určitě zajímavý, spoustu zboží, doporučil bych ho, ale vždy s varováním, které uvádím ve 2. odstavci. Pravděpodobně se pro nákup dalších věcí v tomto e-shopu ještě vrátím.
Avatar autora 19.8.2019
Dobrý den, moc děkujeme za kladné hodnocení a tak podrobnou zpětnou vazbu, je vidět, že se v tomto odvětví orientujete. Máme radost, že jste byl s nákupem na našem e-shopu tak spokojen, a budeme se případně těšit při dalším. Za tým Lorano, Petra
Avatar autora | 8.3.2019
kabelka vypadá skvěle, popis odpovídá skutečnosti, doručená kabelka je kvalitní a dobře ušitá, termín doručení byl taky odhadnutý reálně
Avatar autora 19.8.2019
Dobrý den, moc děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Vážíme si jí a máme radost, že jste s kabelkou spokojena. Za tým Lorano, Petra
Nahoru
60 položek celkem